Reserver plads til Taastrup Markedet

Foto: Kenn Thomsen
Ostemanden, fiskedamen og grøntsagsboden undrer sig over, hvad der skal ske i den gamle Brugsen-butik. De savner liv på det lille torv.
Ostemanden, fiskedamen og grøntsagsboden undrer sig over, hvad der skal ske i den gamle Brugsen-butik. De savner liv på det lille torv. Kenn Thomsen

Så nærmer dagen sig, hvor det nye Taastrup marked starter på Axeltorv. Nemlig fredag den 1. april kl. 15-18. Markedet afløser Farmers market- markederne på Domhuspladsen foran biblioteket.

Der vil på Axeltorv være et lidt mere bredt sigte idet alle handlende, der er medlem af Taastrup Bymidte, – uanset hvad de sælger – får tilbudet om en gratis stadeplads. Øvrige skal betale 200 kr pr. gang. Der er plads til at 20 handlende vil kunne være på pladsen samtidig. Der er stadig pladser. Første markedsdag bliver lidt festlig, idet borgmesteren kommer og åbner arrangementet og det lokale jazzband South Coast Stompers vil spille hyggemusik.

Ønsker man at reservere sig en plads sker det igennem Miljø- og EnergiCentret på tlf. 43 30 42 00 eller på mail mec@mec-ht.dk.