Prestigefyldte priser uddelt på anderledes måde: Her er vinderne

Foto: Kenn Thomsen
Årets store foreningsprisfest blev aflyst, men vinderne af priserne skal fortsat have overrakt præmien: 25000 kroner, som går til Taastrup Fægteklub, der er årets forening. De bliver overrasket onsdag klokken 17.
Årets store foreningsprisfest blev aflyst, men vinderne af priserne skal fortsat have overrakt præmien: 25000 kroner, som går til Taastrup Fægteklub, der er årets forening. De bliver overrasket onsdag klokken 17. Sjællandske Medier

Coronavirus satte en stopper for den årlige Foreningsprisfest i Høje-Taastrup Kommune, der skulle være afholdt i sidste uge.

Her skulle der være blevet uddelt de tre priser: Foreningsprisen, Unglederprisen og Hædersprisen.

Men det skete ikke, og derfor har Høje-Taastrup Kommune måttet tænke anderledes for at uddele priserne.

Nogle af dem er uddelt i denne uge, hvor prisoverrækkerne har overrasket prisvinderne.

Foreningsprisen gives til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for medlemmer eller lokalområde. Der uddeles 25.000 kroner til førstepladsen, 10.000 kroner til andenpladsen og 5000 kroner til tredjepladsen. Pengene er sponsoreret af Danske Bank Taastrup, og bankdirektør Carsten Rose overrækker priserne.

Nu er vinderne af første- og andenpladsen fundet.

Vinderne er Taastrup Fægteklub, mens nummer to blev spejderne fra DDS Balder-Hedehusene Gruppe

Det er endnu ikke afgjort, hvem af de tre tilbageværende nominerede, der har vundet tredjepladsen.

De tilbageværende nominerede er: Fløng Kondi, Broen Høje-Taastrup og de frivillige i Café Paraplyen i Taastrup.

Også Unglederprisen er netop blevet uddelt.

Her var der tre nominerede: Thea Vestskov-Møller, Fløng Hedehusene Håndbold 90, Amanda Lundquist, Seijo og Emilia Høffer, Swim Team Taastrup.

Efter en online afstemning vandt Thea Vestskov-Møller prisen på 5000 kroner, som folkeoplysningsudvalgets formand Mike Breuning overrakte.

Det er heller ikke offentliggjort, hvem der har vundet Hædersprisen, der uddeles af fritid- og kulturudvalget i Høje-Taastrup Kommune.