Overblik: Her finder du de seks glemte kæmper på Vestegnen…og en ny

Thomas Dambo har nu lavet 7 kæmper på Vestegnen. Se her, hvor du kan finde dem.

Høje-Taastrup er nummer 1 - og Vestegnen stormer frem

Her ses en ny kæmpe, der har fundet vej til Hedeland. Dermed får “De seks glemte kæmper” selskab af en ny og syvende. Foto: Lisbeth Jansen

Foto: Kenn Thomsen

De seks glemte kæmper har boet på Vestegnen i en del år. Nu har de fået selskab af en syvende.

Den ene af de seks oprindelige finder du i Høje-Taastrup, hvor Teddy Venlig står ud til en sø ved Hakkemosevej 6.

Herunder i linket kan du se, at en syvende trækæmpe er fundet i Hedeland. Det er kunstneren Thomas Dambo trækæmpe nummer 101, der er fundet af vagtsomme lokale før nummer 100.

Ved Vallensbæk Mose kan du finde Lille Tilde, som står og lurer ud mellem træerne på den smukke natur ved Tueholmsøen. Kigger man godt efter, kan man se, at der inde i Lille Tilde gemmer sig 28 fuglehuse, som fugle kan benytte, når de er koldt.

I Albertslund findes Thomas På Bjerget. Han ligger i en lysning på toppen af bjerget i Albertslund og kigger ud over Kongsholmparken.

Oscar Under Broen befinder sig ved Ishøj Strandpark under en bro, som ligger tæt ved kunstmuseet Arken, hvor man kan parkere.

I Rødovre snorker Sovende Louis liggende i en lysning på toppen af en lille bakke, og hos naboen i Hvidovre finder man Bakke Top Trine, som også ligger ned på en lille bakke og kigger ud over Avedøresletten.

Hvad mener du?

Kom med din mening på Facebook-siden Lokalavisen Taastrup.

Nummer 7 ligger ved Hedeland, og den kender vi ikke navnet på endnu.

Vil du på trolde- eller kæmpejagt, har kunstneren oprettet et digitalt troldekort på hjemmesiden trollmap.com, så du kan se nogenlunde, hvor du kan finde nærmeste trold i Danmark.

Thomas Dambos trolde er blevet så populære, at de ikke kun findes i Danmark men i hele verden. Også dem kan du finde på troldekortet.

Kontakt journalisten

Har du et tip eller input til vores indhold? Så kontakt mig her: daniel.fonseca@sn.dk / tlf. 20243756