Ny forretning er flyttet til hovedgaden

Profil Optik i Taastrup flytter butik til Hovedgaden

Ny forretning er flyttet til hovedgaden

Butikken flytter fra Taastrup Torv. Foto: Pressefoto

Høje-Taastrup: Måske spærrede du øjnene ekstra op i dag, da du gik gennem Hovedgaden i Taastrup. Her har Profil Optik nemlig åbnet dørene op, og opdagede du det ikke, så kan det være, at du har brug for …. ja briller.

Butikken har førhen ligget på Taastrup Torv, men har nu adresse på Taastrup Hovedgade 62. Med flytningen kommer optikerbutikken til at rumme et større og mere varieret sortiment af brillestel og solbriller, ligesom den vil være mere synlig for byens mange handlende.

– Vi er stolte over, at vi nu kan tilbyde Taastrups største udvalg af brillestel og solbriller. Vi vil være førende inden for vores felt, og det gælder både briller og ekspertise. Den nye butik har gjort det muligt for os at udvide det nuværende sortiment, men vi har også fået plads til at tilføje endnu flere brands – kendte som nye, siger adia Axacan, der er daglig leder i Profil Optik Taastrup.

Hun fortæller, at butikken samtidig er specialister inden for sportsbriller.

– Så vi kan hjælpe endnu flere danskere med at passe på og forbedre synet i deres aktive liv. Derudover har vi fået plads til vores kollektioner, der er produceret af genanvendte materialer, og som vil tiltrække en helt ny kundegruppe, siger hun.

Ekstra service

Som en ekstra service er Profil Optik i Taastrup specialiseret i sportsbriller. Personalet giver kunderne personlig rådgivning og tager udgangspunkt i de sportsgrene, kunderne dyrker, så de både kan beskytte deres øjne og optimere deres syn, så de kan forbedre deres resultater. Kunderne bliver rådgivet om forskellige brilletyper og pasformer, så de får den rigtige løsning, uanset om brillerne skal bruges i forbindelse med skiløb, cykling, floorball, motorcross eller de mange andre sportsaktiviteter, som danskerne dyrker.