Million-gevinst på heldig kalender – men der mangler stadig én vinder

Million-gevinst på heldig kalender - men der mangler stadig én vinder
Én af de fem skrabekalendere med førstepræmier på en million kroner er købt i Høje-Taastrup. Foto: Danske Spil
Én af de fem skrabekalendere med førstepræmier på en million kroner er købt i Høje-Taastrup. Foto: Danske Spil

Voksenjulekalenderen fra Danske Spil er en klassiker og har været en favorit i de danske hjem siden 1994, hvor det første eksemplar kom på gaden. Hvert år er der i alt fem gange 1.000.000 kroner på spil, og indtil videre er der fire danskere, der har skrabet sig til en milliongevinst.

En af dem har købt sin skrabekalender i Føtex i City2, oplyser Danske Spil.

– Efter så vanvittigt et år som 2020 har været på grund af corona, så glæder det mig ekstra meget, at fire – og forhåbentlig snart – fem heldige danskere starter 2021 som millionærer. Jeg ved godt, at verden stadig er i nedlukning, så der går nok lidt tid før, man kan komme rigtig i gang med at bruge pengene. Men så er der jo god tid til at drømme og planlægge, lyder det fra adm. dir. i Danske Lotteri Spil Pernille Mehl.

Der mangler stadig at blive fundet den sidste vinder af en million skattefri kroner, så har man haft en skrabekalender, er det nok en god ide lige at tjekke antallet af juletræer igen.

Danske Spil vil i øvrigt meget gerne i kontakt med vinderne og kan kontakte Camilla Cornelius på 30851777.

Er noget særligt

Skrabejulekalenderen fra Quick kan i år fejre 26-års jubilæum. Da den blev lanceret, blev den kaldt 'julekalenderen til de voksne.

– For os er den klassiske Quick julekalender noget helt særligt. Den har været med os i over et kvart århundrede og giver spænding og gode familieoplevelser hele julen igennem. Det betyder derfor også meget for os, at alle får deres gevinster. Lige nu mangler vi at finde den sidste vinder, så vi vil gerne opfordre til, at man tjekker sine juletræer en ekstra gang samt kigger bag køleskabet eller i skuffen, om der skulle ligge en og gemme sig. Det har vi oplevet før, siger Pernille Wendel Mehl.

Hvert år bliver der solgt omkring 2.2 millioner kalendere.

Hovedgevinsten har altid været en million kroner. I dag er der gevinster på ned til 50 kroner og på hvert tredje lod.

40 procent af danskerne skraber julekalenderen før juleaften.