Kommentar: Av, av, Taastrup

Håndbold: TIK Taastrup havde oprykningen i hænderne, men magtede ikke opgaven mod Stadion.

Kommentar: Av, Av, Taastrup

Ren tristesse i Taastrup. Holdet fik kun uafgjort mod Stadion. Foto: Anders Ole Olsen

Foto: Anders Ole Olsen

De 10-15 fremmødte Køge-fans havde en fest nede i ene hjørne af Taastrup Idrætscenter, for de troede knapt deres egne øjne. Hvad var der ved at ske inde på banen? Taastrups oprykningsfavoritter i 2 div. hele sæsonen kunne ikke sætte Stadion endeligt af, da de skulle foran et flot, stort publikum på ca. 500 på hjemmebane, og så endte det i en nedtur af de helt store for TIK.

27-27 var lige præcis ikke nok for Taastrup, der skulle vinde for at rykke op, og med det uafgjorte resultat er bolden og oprykningen nu lagt i hænderne på Køge, der møder mod bundholdet Dianalund lørdag eftermiddag.

Av, av for en nedtur for Taastrup, der startede sæsonen så skidt med nederlaget til TMS i Ringsted, men siden spillede sig flot op og viste sig som rækkens bedste hold. Og det er svært ikke at have en vis sympati og medfølelse med de spillere, der efter kampen gik rundt på banen med trøjerne over hovederne, inden de søgte mod fælles tristesse i omklædningsrummet.

Her var skuffelsen så massiv, at flere ikke ønskede at tale med den lokale presse bagefter.

Så ondt gjorde – og gør – det at tabe en så afgørende kamp. I ugevis har spillerne og klubben tænkt på og forberedt sig til en vis del på 1. division, omend træner Jeppe Olsen har taget forbehold hele tiden. Han ville ikke tage noget for givet, for der skal så lidt til for at snuble. Klogt.

Torsdag aften skete så det for Taastrup, der ikke måtte ske, og de spillere, der drømte om andre og bedre modstandere i 1. division må nu indstille sig på en sæson mere i 2. division.

Så grumt kan sport være, så ondt kan det gøre, og nu ligger det hele på den flade hånd for Lars Nedergaards Køge-hold.

De er det næstbedste hold efter Taastrup, men lørdag eftermiddag ligger de nummer et, når Dianalund er slået – og en tabel lyver som bekendt aldrig.

Imens kan TIK-spillerne og lederne bruge en rum tid på at komme sig og slikke sårene. Torsdag den 30. marts 2023 vil blive husket som en af helt sorte aftener i klubben, og den store fest, der var dækket op til, endte med et stort antiklimaks.

Anders Kamper er sportsredaktør på Dagbladet Roskilde/Ringsted/Køge.