Helt tom: Så er Aldi lukket

Helt tomt: Så er Aldi lukket

Sådan ser det ud hos den nu lukkede Aldi-forretning torsdag formiddag den 9. februar. Foto: Lisbeth Jansen

Kasseapparaterne og lyset er slukket. Hylderne er tomme og butikken låst af.

Aldi på Taastrup Hovedgade er nu lukket ned. Torsdag den 9. februar skulle ifølge skiltning ved butikken tidligere på ugen have været sidste åbningsdag. Her til formiddag er der dog lukket helt af og butikken er tom og mørk.

Har du et tip?

Har du et tip eller en god historie, er du velkommen til at kontakte mig på lisbeth.jansen@sn.dk eller redaktionen på taastrup.red@sn.dk

Tilbage i december 2022 kom det frem, at den tyske discountkæde forlader det danske marked, og mens at nogle af butikkerne ville blive overtaget af Rema 1000, ville en del lukke helt ned – heriblandt filialen på Taastrup Hovedgade.

Hvad håber du, der kommer i stedet for i butikslokalerne på Taastrup Hovedgade 109? Gå ind på Lokalavisen Taastrups facebookside og kom med dit bud.

Ifølge dette skilt ville sidtse åbningsdag i Aldi Taastrup være 9. februar. Der har i ugen op til lukningen været ophørsudvalg på Aldis varer i Taastrup. Foto: Daniel Fonseca

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind her på Lokalavisen Taastrups Facebook-side og deltag i debatten og få daglige, friske nyheder fra dit nærområde.