Fastelavnsfest: Kom og slå katten af tønden

Foto: Jimmi Larsen Foto
Kulturhusene og fritids- og ungdomsklubben Impulsen inviterer til årets fastelavnsfest lørdag den 10. februar klokken 10.00.
Kulturhusene og fritids- og ungdomsklubben Impulsen inviterer til årets fastelavnsfest lørdag den 10. februar klokken 10.00. Jimmi Larsen

Kulturhusene og fritids- og ungdomsklubben Impulsen inviterer til årets fastelavnsfest lørdag den 10. februar klokken 10.00 i Taastrup Kulturcenter på Poppel Allé 12.

Der vil være underholdning i form af tøndeslagning, ansigtsmaling og som altid er der kåring af den bedst udklædte blandt børn og voksne.

Programmet er spækket med skæg og ballade for hele familien, hvor der også være lidt til den søde tand.

Program:

Kl. 10.00: Vil der blive budt velkommen

Kl. 10.20: Tøndeslagning

Kl. 11.00: Underholdning

Kl. 12.00 Kåring af bedst udklædte

Der vil være præmier på højkant, så der er god grund til at gøre noget ud af sin udklædning – lige meget om man er barn eller voksen.

Ballontryllekunstner

Det er ikke hvem som helst, der kommer og underholder til fastelavnsfesten i Kulturcentret.

Henning Nielsen, som er kendt fra 'Danmark har talent 2015', er kendt for sine tryllekunster med balloner, toiletpapir, kortspil og meget mere, som tog hele dommerpanelet i underholdningsprogrammet med storm.

Undervejs garnerer Henning showet med en masse sjove ballondyr og små, sjove historier. Hvis man er heldig, kan det være, at man får en med hjem.

Arrangementet koster 50 kroner, hvor kaffe, te, saftevand og fastelavnsbolle er inklusiv. Billetter kan købes på www.kulturhusenehtk.dk