Faarbæk: Både Ziegler og jeg havde fornemmelsen af, at vi havde vundet debatten

Byrådsmedlem Peter Faarbæk (S) deler her sine største øjeblikke fra byrådssalen på det gamle rådhus, som lige straks skiftes ud med en ny sal, når kommunen flytter ind i Høje Taastrup C.

Faarbæk: Både Ziegler og jeg havde fornemmelsen af, at vi havde vundet debatten

Peter Faarbæk (S) husker blandt andet gode sværdslag med borgmesteren i den byrådssal, som snart skiftes ud med en ny i Høje Taastrup C. Foto: Kasper Ellesøe

Høje-Taastrup: I forbindelse med, at der den 25. januar 2023 for sidste gang afholdes byrådsmøde i den nuværende byrådssal på Bygaden 2, har en stribe af de siddende byrådsmedlemmer svaret på et par spørgsmål om deres største oplevelser i den sal, de snart skifter ud med en ny på Rådhusstræde 1.

Her er det Peter Faarbæk (S), der fortæller.

Peter Faarbæk er 52 år og repræsenterer Socialdemokratiet. Han er 2. viceborgmester, gruppeformand for sit parti og medlem af byrådet i Høje-Taastrup siden kommunalvalget i 2017.

Hvilken debat har været den fedeste i byrådssalen og hvorfor?

– Den bedste debat, jeg har oplevet i byrådssalen, var budgetdebatten tilbage i oktober 2021, hvor ikke mindst Michael Ziegler og jeg havde mange sværdslag. Debatten var god, fordi den var skarp, men samtidig med et smil på læben. Debatten blev langsomt bygget op og kulminerede med, at Michael Ziegler overrakte mig en kop med et budskab fra debatten. Det bedste er måske at begge parter gik der fra med fornemmelsen af at have vundet debatten.

Har du et tip?

Har du et tip eller en god historie, er du velkommen til at kontakte mig på lisbeth.jansen@sn.dk eller redaktionen på taastrup.red@sn.dk

Hvad er den vigtigste lokalpolitiske beslutning, du har været med til at træffe i din tid ved byrådsbordet?

– Den vigtigste beslutning er for mig at se beslutningen om at etablere “Nærheden“. Beslutningen var jeg ikke selv en del af, og vi skal tilbage til 2011 – Men beslutningen har på alle måder været med til at ændre kommunen.

Giv et eksempel på et for dig mindeværdigt/stort øjeblik i byrådssalen.

– På trods af at have været med i politik i mange, mange år, er det vel altid et stort øjeblik at deltage i sit første officielle byrådsmøde. For mig var det tilbage i december 2017. Også selvom jeg havde deltaget i flere møder som suppleant, så er det noget særligt.

Læs i øvrigt flere byrådsmedlemmers minder fra byrådssalen på www.sn.dk/taastrup

Peter Faarbæk (S) husker blandt andet gode sværdslag med borgmesteren i den byrådssal, som snart skiftes ud med en ny i Høje Taastrup C. Foto: Kasper Ellesøe

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind her på Lokalavisen Taastrups Facebook-side og deltag i debatten og få daglige, friske nyheder fra dit nærområde.