Få livsmodet tilbage

Når sorgen melder sig, kan det lette at tale med andre, der er i samme situation. Modelfoto: Shutterstock
Når sorgen melder sig, kan det lette at tale med andre, der er i samme situation. Modelfoto: Shutterstock

Få livsmodet tilbage ved at deltage i en ny livsmodsgruppe i Høje-Taastrup.

Mange efterladte oplever, at andre ikke ved, hvordan de har det, hvis de ikke selv har prøvet at miste.

Gennem syv år har Ældre Sagen i Høje-Taastrup Kommune tilbudt deltagelse i livsmodsgrupper, når man står alene med sin sorg.

I alt er afholdt 19 grupper og omkring 100 personer har deltaget.

Livsmodsgruppen ledes af to frivillige gruppeledere og gruppen består af fem-seks personer, der alle er i samme livssituation – at have mistet sin kære livsledsager, måske efter mange års ægteskab eller samliv.

En ny gruppe begynder den 29. januar, hvor man kan få mulighed for at tale om sin sorg i en snæver kreds, hvor man mødes en gang om ugen i tre måneder.

– Gruppen er på nuværende tidspunkt næsten fuldtegnet, men der er plads til yderligere to deltagere, fortæller Arne Kristiansen, der er koordinator af livsmodsgruppen.

Trænger du til at få livsmodet tilbage, eller kender du nogen, der har behov for at få sorgen bearbejdet, så kontakt Arne Kristiansen for yderligere oplysninger på telefon: 46 56 24 15 eller på mobil: 41 57 79 04.

Henvendelse kan også ske til Ældre Sagens kontor på telefon: 29 74 57 43.

– Deltagelse er et gratis tilbud, der står åbent for alle, så medlemskab af Ældre Sagen er ikke påkrævet, understreger Arne Kristiansen.