7-årig pige bidt alvorligt af hund: Nu er mand sigtet

Made with Repix (http://repix.it)
Made with Repix (http://repix.it)

En 25-årig mand er nu sigtet i sagen, hvor en 7-årig pige blev bidt alvorligt af en løs hund i Taastrupgaard. Han nægter sig skyldig, oplyser Vestegnens Politi.

Han er sigtet for at have været i besiddelse af hunden, som han ikke havde fornøden kontrol over, og for vold mod pigens pårørende, oplyser Vestegnens Politi. Den 25-årige var ikke ejer af hunden, men han var i besiddelse af den.

Det var mandag den 13. juli kort før klokken 19.45, at den 7-årige pige blev angrebet og bidt af hunden. Den 7-årige pige havde befundet sig på en legeplads ud for Taastrupgaardsvej nr. 3, da hun blev angrebet af hunden.

Hun blev bidt en gang i ryggen og en gang foran på overkroppen. Skaderne efter hundebiddene var så alvorlige, at det var nødvendigt at bringe pigen til behandling på hospital.

I forbindelse med hundeangrebet, påtalte pigens pårørende sagen overfor den person, som var i besiddelse af hunden, og dennes venner, hvilket medførte, at der opstod tumult, hvorunder pigens far og en af pigens pårørende blev udsat for flere slag og spark. De fik begge mindre skader.

I denne forbindelse er den 25-årige mand blevet sigtet for vold.

Fandt død hund

Under efterforskningen har Vestegnens Politi fundet en aflivet hund, der svarer til beskrivelsen af den hund, der angreb pigen. Politiet er nu i gang med at fastlægge om det er den samme hund.

Vestegnens Politi har ikke i øjeblikket yderligere oplysninger, da man fortsat er i gang med efterforskning. Politiet vil derfor heller ikke oplyse, hvornår og under hvilke omstændigheder den døde hund blev fundet.