Ret&Råd udvider med endnu en advokat

Peter Scheibel er tilbage hos Ret&Råd

Ret&Råd udvider med endnu en advokat

Advokatvirksomheden Ret&Råd Nordsjælland vokser igen.

Ret&Råd Nordsjælland får 31. marts tilgang af advokat Peter Scheibel, og samtidig erhverver Ret&Råd Nordsjælland advokat Peter Scheibels advokatvirksomhed, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Peter Scheibel var i Ret&Råd fra 1996 til 2015 – og nu er han altså tilbage.

– Vi er glade og stolte over at få Peter tilbage hos Ret&Råd, og der er rigtig mange kollegaer rundt om i landet, der har glædet sig til den dag, hvor Peter kunne genindtræde i Ret&Råd-kæden, udtaler advokat Thomas Vang Christensen, bestyrelsesformand hos Ret&Råd Nordsjælland, i pressemeddelelsen.

Peter Scheibels virksomhed, som har adresse på Torvet i Hillerød, er ifølge pressemeddelelsen Nordsjællands ældste advokatvirksomhed. Nu fortsætter Peter Scheibel hos Ret&Råd Nordsjælland som ansat advokat.

Glæder sig

Peter Scheibel glæder sig over at vende tilbage til Ret&Råd, og at de overtager hans virksomhed, fortæller han:

– Det er vigtigt for mig at give virksomheden og stafetten videre, og der findes ikke bedre eller tryggere rammer end Ret&Råd-kæden. Desuden har jeg i mange år haft fornøjelse af at arbejde sammen med advokat Phillipp Quedens, som min far i sin tid ansatte som sin advokatfuldmægtig, og det er en ring, der sluttes, nu hvor vi igen arbejder i samme virksomhed, udtaler han i pressemeddelelsen.

Ret&Råd Advokater Nordsjælland er en fusion mellem Advodan Hillerød og Quedens Advokater. Virksomheden tæller nu mere end 30 medarbejdere, heraf seks partnere. Den kommende tid byder på tilgang af yderligere to advokater.

Ret&Råd Nordsjællands historie kan nu føres tilbage til 1893, og virksomheden fejrer 130 års fødselsdag den 1. september i år.

Mdt

Ret&Råd Nordsjælland udvider fortsat og vokser nu med advokat Peter Scheibel og hans virksomhed. Her ses fra venstre mod højre: Advokat Thomas Vang Christensen, advokat Susanne Landbo Quedens, advokatfuldmægtig Christian Quedens, advokat Peter Scheibel, advokat Morten Kaas Vinther, advokat Phillipp Quedens, advokat Carsten Bo Løjborg, direktør og administrationschef Daniel Grøndal, advokat Michael Jacobsen og advokatfuldmægtig Sara Alincak. Foto: Presse

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk