Ny leder er fundet internt i Foss

Ny leder er fundet internt i Foss

Anders Aastrup Søborg overtog 1. marts ansvaret for hillerødvirksomheden Foss’ udviklingsafdeling, Foss R&D.

Anders Aastrup Søborg startede som softwareudvikler hos Foss i 2010 og har arbejdet sig op gennem softwareorganisationen, indtil han i 2018 blev vice president for R&D Software. Siden 2021 har Anders også haft rollen som vice president for R&D Programs.

Foss’ administrerende direktør Kim Vejlby Hansen glæder sig over Anders Aastrup Søborgs nye titel som senior vice president for R&D:

– Anders har en solid og dokumenteret track record fra sine mere end 12 år hos FOSS, og jeg er helt sikker på, at han kan drive R&D frem i forhold til både innovation og eksekvering, udtaler han i en pressemeddelelse.

Han ser det desuden som et stort skulderklap til Foss’ organisation, at Foss formår internt at udvikle de bedste kandidater til lederpositioner. Anders Aastrup Søborg er det tredje nye medlem af Foss’ Corporate Management inden for 12 måneder, som alle er blevet fundet internt i organisationen.

Anders Aastrup Søborg overtager positionen fra Tommy Bysted, som har valgt at tage imod nye udfordringer, skriver Foss i pressemeddelelsen.

Mdt

Anders Aastrup Søborg er udnævnt til senior vice president for R&D i Foss. Pressefoto

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk