Man skal turde at prøve sig frem

Julie Sofie Friis Klostergaard Knudsen er ernæringsassistent på Nordsjællands Hospital. Hun deltog i ”Green Cooking”-konkurrencen på U/Nord i Hillerød. Hun lærer sig selv at kende igennem uddannelsen.

Julie Sofie Friis Klostergaard Knudsen lavede en sensommerret til konkurrencen. Hun havde 45 minutter til det. Foto: Kenn Thomsen

Julie Sofie Friis Klostergaard Knudsen lavede en sensommerret til konkurrencen. Hun havde 45 minutter til det. Foto: Kenn Thomsen

<p>En høj og hvid kokkehue pryder kokkedeltageren Julie Sofie Friis Klostergaard Knudsen. Julie er i lære hos Nordsjællands Hospital som ernæringsassistent. Hun deltager i en kokkekonkurrence på U/Nord i Hillerød, hvor der er i alt otte deltagere fra cater-, kokke- og ernæringsassistent-uddannelserne med. Julie har &#8211; i ugen op til konkurrencen &#8211; forberedt og perfektioneret en ret, som hun vil præsentere for dommerpanelet.</p>