Klubbørnene fik fint besøg af youtuber

Det var en overraskelse: Børnene blev vilde over besøg

Børnene i Nødebo klub fik sig en overraskelse, da youtuberen Niki Topgaard kom på besøg. Privatfoto

Det var en helt normal torsdag eftermiddag i Nødebo klub, da der trådte noget af en overraskelse ind ad døren, skriver klubben i en mail til sn.dk.

Børnene havde på forhånd fået at vide at man bare skulle komme i klub på det pågældende tidspunkt, og at det ville være en "once in a life time" – oplevelse!

Da tidspunktet nærmede sig, blev alle børnene samlet i klubbens køkken og spisestue og ventede i spænding på, hvem der mon ville træde ind ad døren. Præcis kl. 15.30 gik døren op og selveste Niki Topgaard kom ind ad døren. Nogle børn sprang op ad glæde, nogen var ved at græde og andre blev en lille smule star-struck ved synet af den kendte youtuber!

Niki Topgaard er en dansk youtuber, som kendt for sin youtubekanal Niki Topgaard, der i januar 2023 havde 300.000 abonnenter, og hvor han laver sketches og anden komik.

Han var selv helt nede på jorden – tydeligvis vandt til at møde mange unge fans. Det var rent held at han havde lyst til at komme forbi og glæde en masse søde unger – og da muligheden bød sig – slog klubben selvfølgelig til. Han havde sin kæreste/manager med og han var så sød at skrive autografer og tage fællesbillede og selfies med alle klubbens børn, inden han tog afsted igen.

Efter besøget var børnene helt oppe og køre, og der blev straks ringet rundt til samtlige forældre og venner, for at fortælle den store nyhed.

Sådan forvandlede en helt almindelig torsdag, i Nødebo klub, sig til en torsdag, der sent vil glemmes.

Tip redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Marcus Wehage, journalist, marcus.wehage@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk