Jordemor og terapeut har åbnet klinik i Hillerød

Jordemor og terapeut har åbnet klinik i Hillerød

PiaMaria Manou, som er uddannet jordemoder, stresscoach og hormonterapeut, har 1. februar åbnet en stresscoachingklinik på Møllestræde 9 i Hillerød.

Her hjælper hun kvinder med at slippe ud af stress, udbrændthed, hormonelle udfordringer og mental load, skriver hun i en mail til avisen.

"Det er min mission at gøre kvinder opmærksomme på, hvor meget stress påvirker os, og hvor meget stress kan være en del af vores hverdag, uden vi er klar over det,“ skriver hun.

Mange kvinder bliver udfordret, mener PiaMaria Manou, som tilbyder coaching, hormonrådgivning og fysiske behandlinger for at reducere stress.

“Mange kvinder har utrolig mange opgaver, forventninger og har et stort pres på sig og det påvirker hormonsystemet. Derfor bliver mange kvinder, især midt i livet, udfordret på deres hormonelle helbred af den simple årsag, at de er mere stresset, end de er klar over,” skriver hun.

PiaMaria Manou bor i St. Havelse og åbnede sin klinik i Hillerød, fordi byen ligger centralt.

Læs mere på www.piamariamanou.dk

Mdt

PiaMaria Manou har åbnet klinik i Møllestræde. Privatfoto

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk