Hillerød-pige med i “paradis”

Foto: Anders Rømeling
Lotta Lemche / TV3

Hillerød: – Paradise Hotel er et spændende, psykisk spil, hvor man skal manipulere med folk, og hele tiden balancere mellem at være venner og fjender med de andre deltagere. Rent taktisk er alle andre dine konkurrenter, mens de personligt er dine venner. Den grænse kan godt være hård at skele imellem, mens optagelserne kører, siger hun.

Programmet går ud på, at en flok unge mennesker tilbringer to og en halv måned på et luksushotel i Mexico med uanede mængder sprut, sex og intriger, og imens fanger kameraerne det hele, så 250.000 danske seere kan labbe hver enkelt skænderi, flirt og hudflid i sig. Hovedpræmien lyder på en halv millioner kroner, og undervejs eliminerer deltagerne hinanden, så der til sidst kun er én fyr og én pige tilbage i finalen.

Vejen dertil kræver taktik, kynisme og list, og det har 23-årig Samanta Stojkovic fra Hillerød, som er med i denne sæson. Hvor langt hun nåede i "spillet", da programmet blev optaget i efteråret, kan hun ikke afsløre efter aftale med TV3, men hun forsikrer, at fløjlshandskerne smides, når kameraerne først snurrer.