Galleri opretter kunstklub

Gallery ArtTour i Hillerød åbner for medlemmer i kunstklubben Klub ArtTour

Galleri opretter kunstklub

Gallery ArtTour har oprettet en ny kunst-klub. Den henvender sig til publikum i hele Nordsjælland, som ønsker at blive en del af et kulturtilbud med koncerter, foredrag, kurser med mere i kunst-galleriet, skriver galleriet i en pressemeddelelse.

Gallery ArtTour, som ligger i Helsingørsgade i Hillerød, har efter mere end et år med kunstudstillinger, kunstsalg, koncerter, foredrag, kurser med mere har fået overskud til at brede konceptet ud, så det ikke kun henvender sig til udøvende kunstnere, men også til kunst- og kultur-interesserede.

Som medlem af Klub ArtTour bliver man en del af galleriets kulturelle tilbud. Man får adgang til rabat på kunstkøb, events og gratis adgang til udvalgte arrangementer. Man deltager i en årlig lodtrækning om et gavekort til køb i galleriet, bliver inviteret til et årligt arrangement i galleriet sammen med kunstnerne, får mulighed for at komme med forslag til kommende events og kan på den måde sætte sit præg på kulturen i Nordsjælland samt får mulighed for at blive frivillig til events.

Da klubben træder sine barnesko, er konceptet stadig under udvikling, og medlemmer er velkomne til at bidrage med ideer, skriver galleriet.

Læs mere om pris og indmeldelse via hjemmesiden art-tour.dk.

Mdt

Gallery ArtTour inviterer kunst- og kulturinteresserede til at melde sig ind i deres klub. Arkivfoto

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk

Marcus Wehage, journalist, marcus.wehage@sn.dk