Flot overskud til håndbolden

Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER, Tore G. C. Rich
Big Fat Snake og 140 frivillige fra Hillerød Håndboldklub skabte et overskud på tæt på en kvart million kroner ved Big Fat Snake-koncerten på J-dag i år. Foto: Jens Wollesen
Big Fat Snake og 140 frivillige fra Hillerød Håndboldklub skabte et overskud på tæt på en kvart million kroner ved Big Fat Snake-koncerten på J-dag i år. Foto: Jens Wollesen All rights reserved! Jens Wollesen +4520471563

Forsanger i Big Fat Snake Anders Blichfeldt uddelte tirsdag aften 239.698 kroner i tidlig julegave til ligelig deling mellem Nordsjælland Håndbold og Hillerød Håndbold.

Pengene kommer fra overskuddet fra støttekoncerten med Big Fat Snake på J-dag den 3. november i FrederiksborgCentret i Hillerød, og meget passende var det også i FrederiksborgCentret, at pengene blev uddelt, det skete nemlig i forbindelse med kampen mellem Nordsjælland og Aalborg samme sted.

– Stemningen til J-dagskoncerterne i Hillerød er altid noget helt særligt, og i år var ingen undtagelse. Og så er det rart at kunne være med til at støtte håndbolden i Hillerød og Nordsjælland på denne måde, siger Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake.

Det er Kenny Brendstrup fra arrangørgruppen, der bekendtgør overskuddets størrelse, og han glæder sig over, at det overstiger resultatet fra sidste år, der lød på 234.286 kroner.

– Det er som om, hele byen har gjort sig klar til fest og koncert. Big Fat Snake og publikum var i topform og de skabte sammen en fantastisk aften. Vi er meget tilfredse, siger han i en pressemeddelelse.

Det er man også i Hillerød Håndboldklub.

– Det er et fornemt bidrag til udviklingen af primært ungdomsarbejdet i vores klub, siger Kenneth Nielsen, formand i Hillerød Håndboldklub.

140 frivillige fra Hillerød Håndboldklub hjalp til koncerten, hvor der var 2.800 gæster.