Drabsmistænkt er endnu ikke fanget

Foto: ALLAN ANDERSEN, Anna Törnqvist Jensen
Nordsjællands Politi var i går til stede på Møllebakken, hvor blandt andet skraldespandene ved boligerne blev sikret som led i politiets efterforskning. Foto: Allan Andersen
Nordsjællands Politi var i går til stede på Møllebakken, hvor blandt andet skraldespandene ved boligerne blev sikret som led i politiets efterforskning. Foto: Allan Andersen ALLAN ANDERSEN

En mand, der er mistænkt for at have dræbt en 63-årig kvinde i Hillerød, fremstilles i dag i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Manden fremstilles dog in absentia, hvilket betyder, at han ikke vil være til stede i retten. Det skyldes, at han endnu ikke er i politiets varetægt.

Ifølge Nordsjællands Politi er tidspunktet for grundlovsforhøret endnu ikke fastlagt, og politiet oplyser endvidere, at der vil blive begæret lukkede døre, hvilket betyder, at tilhørere og pressen kun må høre sigtelsen mod manden. Resten af retsmødet vil foregå for lukkede døre.

Politiet mistænker manden for drabet på kvinden, som blev fundet død i sin lejlighed på Møllebakken i går morges omkring klokken 08. Ifølge politiet har manden en relation til kvinden, men der er ikke tale om en familiær relation. Politiet var i går på mandens adresse, men han var ikke hjemme. Politiet har dog en idé om, hvor manden kan være, og derfor er manden endnu ikke efterlyst med navn og billede.