Svensker blev rasende på talende skraldespand

Den fulde svensker blev rasende på den næsvise talende skraldespand.Foto: Andreas Norrie
Den fulde svensker blev rasende på den næsvise talende skraldespand.Foto: Andreas Norrie

En meget fuld svensk mand kom lørdag aften op at diskutere og slås med en af de talende skraldespande, der er opstillet – blandt andet ved Gæstgivergården på Axeltorv i Helsingør. Klokken 20.03 fik Nordsjællands Politi anmeldelse om, at den fulde svensker havde en voldsom diskussion med skraldespanden, som endte voldeligt med flere spark og slag.

Til politipatruljen fik svenskeren forklaret, at årsagen til hans vrede var, at han havde tabt sin mobiltelefon ned i skraldespanden – og så havde den til gengæld svaret »Tak fordi du benyttede mig«. Den form for næsvis svaren igen ville han ikke finde sig i.

Politifolkene anbefalede svenskeren et finde færgen og tage hjem og sove rusen ud. Men der gik knap to timer, så var han på færde i Helsingør igen – denne gang udenfor Madam Sprunck i Bramstræde. Restauranten ønskede ikke besøg af den meget berusede mand, så politiet blev tilkaldt og gav ham en sidste advarsel og mulighed for selv at finde hjem. Og det gjorde han åbenbart, for der kom ikke flere anmeldelser om hans færden i Helsingør.