Sammen om vores skole: Hvordan kan folkeskolen blive bedre?

Kommunen vil gerne vide, hvordan folkeskolen kan gøres bedre. Derfor inviteres elever, forældre og medarbejdere til fælles møder. Der er tre møder tilbage – i Helsingør, i Snekkersten og i Hellebæk.

Kommunen: Fortæl os hvordan skolen kan blive bedre

Møderne er i fuld gang og har allerede været holdt på Tikøb, Hornbæk og Espergærde Skole. Pressefoto.

I disse dage inviteres elever, forældre og medarbejdere fra alle kommunens skoledistrikter til møder under overskriften “Sammen om vores skole”.

Kommunen ønsker at inddrage alle, som er i berøring med folkeskolen i dagligdagen, til en snak om, hvordan skolerne kan forbedres.

Møderne er i fuld gang og har allerede været holdt på Tikøb, Hornbæk og Espergærde Skole.

Dertil er der tre møder tilbage: I Helsingør den 31. januar i hallen på Skolen ved Gurrevej, i Snekkersten den 1. februar i teatersalen på Borupgårdskolen og sidst den 7. februar i Hellebæk, hvor mødet afholdes i kantinen på Apperupskolen.

Alle møder er fra klokken 19.00 til 21.00.

Forældrene skal blandt andet forholde sig til, hvordan en god skoledag for sit barn kan se ud, eller hvad nærværende ledelse betyder for forældrene.

Politikere fra byrådet er til stede og lytter med på de inputs, som opstår undervejs, og som politikerne vil bruge i det videre arbejde med folkeskolen.