Politiet efterforsker gruppevoldtægt på Retro

Politiet efterforsker gruppevoldtægt på Retro

Det var på Retros toiletter, en 17-årig svensk kvinde angiveligt blev voldtaget tilbage i februar. Arkivfoto

En 17-årig svensk kvinde blev natten mellem den 25. og 26. februar angiveligt lokket eller tvunget ud på et toilet på diskoteket Retro, hvor hun blev udsat for voldtægt af to mænd, mens en anden holdt vagt uden for døren. Det skriver Helsingør Dagblad.

Kvinden henvendte sig efterfølgende til personalet, der meldte episoden til politiet. Indehaver af Retro, Finn Byrholt Hansen, oplyser til dagbladet, at medarbejderne med det samme sikrede videomateriale fra overvågningskameraerne foran toiletterne, som efterfølgende blev overdraget til politiet.

Han oplyser videre, at politiets efterforskere kunne genkende to af mændene fra overvågningsbillederne, som mistænkes for at stå bag den angivelige voldtægt.

Kvinden er ifølge hendes bistandsadvokat, Jan Aarup, blevet afhørt af politiet, men Nordsjællands Politi har intet meldt ud om hverken hændelsen eller efterforskningen, siden anmeldelsen tikkede ind. De bekræfter dog over for Helsingør Dagblad, at de har modtaget en anmeldelse.

Frederiksborg Amts Avis har selv kontaktet politiet for at spørge ind til episoden, men Nordsjællands Politis presseafdeling er ifølge vagtchefen ude af huset indtil på mandag, og det har derfor ikke været muligt at få flere oplysninger.

Frederiksborg Amts Avis følger sagen.