Halberg & Friends på Café Hulerock

Bandet spiller blandt andet nogle af 1980'ernes store hits. Foto: Presse
Bandet spiller blandt andet nogle af 1980'ernes store hits. Foto: Presse

Det er som at gå på tynd is at afholde koncerter i disse tider, men man siger jo at alle gode gange tre og her den gang har vi taget alle forholdsregler og flytte starte tidspunkt for koncerten så musikken starter klokken 19.30 så vi kan nyde det i to fulde sæt og stadig overholde de restriktioner, siger indehaver Jacob Jacoby fra Café Hulerock/Håndværkeren om koncerten 17. oktober med Halberg & Friends.

Sange som "Magi i Luften", "Jeg vil la' lyset brænde", "Efterår", "Elskes af dig","Mandagsstævnemøde", "Brændende Læber", "Fri for at drømme om dig" og "Transit" bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med med nogen af landets allerbedste musikere. Og bandets single fra 2019 – "Godaften & Farvel" – er også på repertoiret.

Halberg & Schandorf – 2 af de oprindelige medlemmer af "Halberg Larsen", keyboardspilleren Gorm Bülow, trommeslageren Jesper Thomsen samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den af. Bandet består af Poul Halberg – Guitar & Vokal, Heidi Degn – Vokal & Tamburin, Jette Schandorf – Bas & Kor, Gorm Bulow – Keyboards og Jerper Thomsen – Trommer

Billetbestilling på hulerock.dk