Fire succesfulde navne til lokal lyrikdag

På lyrikeftermiddagen kan man møde Signe Svendsen, Bo Green Jensen, Kristian Hother Sørensen og Eve Bengta Lorenzen.
På lyrikeftermiddagen kan man møde Signe Svendsen, Bo Green Jensen, Kristian Hother Sørensen og Eve Bengta Lorenzen.

Lørdag den 2. november kl. 13-15.30 lægger Espergærde Bibliotek lægger på lørdag den 2. november rammer til et arrangement, hvor fire lokale forfattere/sangskrivere disker op med musik, lyrik, oplæsning og samvær. Det foregår mellem klokken 13 og 15.30.

Man kan møde Signe Svendsen, Bo Green Jensen, Eve Lorenzen og Kristian Hother Sørensen – fire succesfulde lyrikere, der alle bor i Helsingør Kommune.

Nærværende sange

Musiker og sangskriver Signe Svendsen, der bor i Espergærde, lægger ud med at spille nogle af sine nyeste, meget nærværende sange. Efter mange års liveturnéer med band tager hun nu ud på egen hånd, og her kan du høre hende helt solo.

Herefter kommer journalist og forfatter Bo Green Jensen, der bor i Snekkersten og læser udvalgte lyriske passager fra sin nye bog 'En kugle af liv'. Efter de to optrædener bliver der en pause, hvor du kan købe et glas vin og en minisandwich hos Café Kaffeblomst.

Kærlighed og nærvær

Også anden del af dagen kommer til at emme af kærlighed og nærvær. Først er det Eve Bengta Lorenzen, der læser højt fra sin digtsamling »Appelsindigte«. Foruden at være forfatter underviser Lorenzen, der bor i Hornbæk, også i sårbarhed, mindfulness og selvomsorg.

Eftermiddagen slutter med musik. Det er den tidligere generalsekretær i Red barnet og vicegeneralsekretær i Røde Kors, Kristian Hother Sørensen, der dels læser højt, dels synger nogle af sangene fra sin debutdigtsamling »Bjergtagen«. Han får hjælp af sine musikalske venner Birthe Bat, Ole Buhl og Jim Andersen. Kristian Hother Sørensen, der bor i Tikøb, lover en totaloplevelse med musik, tekster og bjergtagende billeder på lærredet.

Der er fri entré til arrangementet, men det er nødvendigt at hente en gratis billet på biblioteket eller via billetten.dk.