Det grå guld i overhalingsbanen til Fest på Kajen

Sæt kryds i kalenderen, for lørdag den 2. juli inviterer kulturværftet igen til Fest på Kajen. Sidste år var det Kim Larsen, der var det helt store trækplaster til havnefesten, hvor mere end 3000 deltog, Og også i 2016 er der lagt op til en helt særlig fest under den lyse sommerhimmel, når der blændes op for en vaskeægte tretrinsraket af en veteran-koncert. Det er det grå guld i overhalingsbanen, som indtager havnepladsen, for de optrædende er ingen ringere end Lis Sørensen, Hardinger-band med alle de suveræne Shu-bi-dua-hits og grand old Gnags med 50-års-jubilaren Peter A.G. i front.

Billetsalget til dette brag af en koncert er allerede i gang, så det er muligt at sikre sig en plads og nyde aftenen, når musikken spiller og alle synger med på »Fuld af Nattens Stjerner«, »Stærk Tobak« og »Lygtemandens Sang«.

Mindernes allé

Gennem fire årtier har Lis Sørensen jagtet de rette sange. Nu er de samlet på jubilæumsalbummet 'På sådan en morgen', hvor de 20 skønneste af hendes sange er samlet. Til Fest på Kajen synger Lis Sørensen et udvalg af de allerstørste hits fra dette album, hvor man tager tur på Mindernes Allé.

De tre gamle Shubber Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard leverer alle de fedeste Shu-Bi-Dua-hits sammen med B-Joe og Flemming Olsen.

Der er syng-med-hits for alle pengene, når orkesteret leverer stribevis af Shu-Bi-Dua-klassikere, som Hvalborg, Fed Rock, Kære Lone, Stærk Tobak, Står På En Alpetop, Costa Kalundborg.

I 2016 har GNAGS 50-års jubilæum og ærke-århusianerne Peter A.G. og Per Christian Frost lover, at det bliver GNAGS, som vi kender og elsker dem – i et forrygende show med masser af energi!