Serie 1 – her kommer vi

Oprykning til Team Arresøs kvinder efter en sæson med nærmest lutter sejre

Oprykning til Serie 1

De store smil var fremme efter torsdagens storsejr over Freja HK

Håndbold Med en stensikker sejr på hele 28-13 kunne Team Arresøs kvinder torsdag aften juble over oprykning til serie 1 efter en sæson, hvor de nærmest har fejet al modstand til side og blot tabt en enkelt kamp i oprykningsslutspillet siden nytår.

Dermed er Team Arresøs kvinder tilbage i Serie 1, og det bliver spændende at følge det unge hold i en højere række, hvor de bliver udfordret lidt mere end det har været tilfældet i denne sæson. Det har i flere tilfælde været for nemt for de lokale kvinder.

Ingen slinger i valsen

Torsdag aften var der, som cifrene fortæller, heller ingen slinger i valsen. Hjemme i Frederiksværkhallen blev Freja HK fra Brønshøj spillet baglæns ud af hallen af det veloplagte hjemmehold.

Specielt i 1. halvleg var hjemmeholdet ovenpå, hvilket pausestillingen på 18-7 fortæller alt om. Specielt Ida Engel var i hopla og hun scorede nærmest efter behag. Men også holdkammeraterne gjorde det fint, med gode målmandspræstationer, et solidt forsvar og fint angrebsspil.

I 2. halvleg blev tempoet sat lidt ned, men det kunne ikke fjerne indtrykket af den fine holdpræstation, hvor især Elisabeth Olsen og Anna Malm satte nogle fine scoringer ind bag gæsternes målmand.

Team Arresøs kvinder slutter turneringen af med hjemmekamp søndag 2. april kl. 14 mod FIF der på papiret er nærmeste forfølger i tabellen. Der dog fem points forspring i Arresøs favør, så det er blot æren der står på spil.

Ida Engel var i hopla og scorede nærmest efter behag i storsejren over Freja HK Foto: Thomas Quvang