LO-leder bliver ny chef i Halsnæs

Helle Seerup er ny chef for Borgerservice og Beskæftigelse i Halsnæs Kommune.
Helle Seerup er ny chef for Borgerservice og Beskæftigelse i Halsnæs Kommune.

Halsnæs Kommune har ansat Helle Seerup som ny chef for Borgerservice og Beskæftigelse fra 1. januar 2018. Helle Seerup kommer fra en stilling som afdelingsleder i LO, hvor hun de sidste seks år har arbejdet med beskæftigelses-, uddannelses- og erhvervspolitik. Tidligere har hun haft ansvaret for LO's lokale og regionale arbejde, ligesom hun har arbejdet som arbejdsmarkedspolitisk konsulent.

– Med sin faglige profil er Helle et stærkt kort på hånden for Halsnæs Kommune. Ikke nok med at hun besidder en vigtig fagorganisatorisk viden, vi i kommunen kan drage nytte af, så har hun også en grundig indsigt i de forhold, der er vigtige for, at vi fortsat kan drive og udvikle den service, vi yder til borgerne, siger kommunaldirektør Anders Mørk Hansen.

Helle Seerup ser frem til at tage hul på de nye udfordringer i Halsnæs Kommune:

Et af mine fokuspunkter vil være at styrke og udvikle den eksisterende indsats med at få flere borgere i job og under uddannelse. Men generelt gælder det, at der også fremadrettet skal være fokus på at sikre en god og effektiv service af høj kvalitet til kommunens borgere og virksomheder. Halsnæs er en spændende kommune, hvor alle er fokuseret på i samarbejde at gøre en forskel. Det glæder jeg mig til at blive en aktiv del af, siger Helle Seerup.

Helle Seerup er 39 år og uddannet cand.scient.pol. Privat bor hun i Allerød med kæreste og to børn.

Hun afløser Pernille Kjeldgård, der stoppede som chef for området tidligere på året.