Bindner-bolig til salg: 80 millioner kr.

Konkursramt og politianmeldt eventkonge sætter sommerbolig i Liseleje til salg for svimlende beløb.

Nu kan du købe konkursramt event-konges sommerbolig for 80 millioner kr.

Den konkursramte festarrangør Peter Bindner står til at betale over 10 mio. kr. tilbage til statskassen, som han har modtaget i uberettiget støtte til Corona-aktiviteter.

Måske kan han redde konkursen og betale penge tilbage til Slots- og Kulturstyrelsen, hvis det skulle lykkes ham at sælge sin sommerbolig ved Liseleje: Peter Bindners ejendom Havgården på Hyllingebjergvej 116 i Liseleje er nemlig lige sat til salg: Pris 80 millioner kroner.

Peter Bindners Havgården med en grund på knap 50.000 kvadratmeter blev sat til salg i denne uge for det svimlende beløb. Aktuelt er der i følge Boligsiden.dk kun én ejendom i Danmark til salg for en højere pris.

Om “røverkøbet” hedder det fra ejendomsmægleren: “Denne helt unikke Liebhaver Sommerhus ejendom, findes ikke lige på Nordsjællands Kyst. Hvor ellers får man mulighed for at nyde stranden og udsigten til havet, holde heste, spille tennis på sin egen private tennisbane eller gå en tur i sin egen skov eller langs strandkanten. Ejendommen er i en klasse helt for sig selv.”

Selve sommerhuset på grunden er 220 kvadratmeter og opført i 1934. Da Peter Bindner købte Havgården i 2001 var prisen 5,9 mio. kr.

Årets dyreste sommerhushandel i 2022 var 22 mio. kr. – Hyrdebakken 5 i Tisvildeleje.

Nægter at betale

De seneste år har 61-årige Peter Bindners eventfirma PB Action ofte været i medierne og ikke for det positive. Særligt Ekstra Bladet har skrevet om eventkongen, der under Corona formåede at hente 12 mio. kr. fra Slots- og Kulturstyrelsen for at arrangere rullende koncerter i “Guldbussen”.

Pengene kom fra en pulje, der var tiltænkt at skulle hjælpe virksomheder med at skabe kultur, mens landet var totalt nedlukket.

Siden har Slots- og Kulturstyrelsen krævet 10,7 mio. kr. betalt tilbage, hvad Peter Bindner har nægtet, hvorefter han er blevet politianmeldt. Medierne har også afsløret en række andre sager om festarrangøren.

Eventbureauet PB Action blev grundlagt af Peter Bindner i 1984.

Lokalt har Peter Bindner bemærket sig med et arrangement hvor der var dækket bord fra Liseleje til Tisvildeleje, og det blev i sommeren 2021 lanceret at hans Guldbussen skulle køre turister rundt i området.

I Liseleje har han gavmildt sponseret kulørte plastik påskeæg til ophængning i byen.

80 mio. kr. er prisen på Peter Bindners sommerhus Havgården på Hyllingebjergvej i Liseleje. Foto: Niels J. Larsen
Den famøse Guldbussen fotograferet ved Melby Overdrev på en prøvetur i 2021. Foto: Niels J. Larsen