Ester blev hædret med mindelegat

Ester blev hædret med mindelegat
Ester Thomsen har i år fået Jens Bo Larsens Mindelegat. Pressefoto
Ester Thomsen har i år fået Jens Bo Larsens Mindelegat. Pressefoto

hæder Jens Bo Larsens Mindelegat uddeler hvert år en hædersgave til en lokal person eller forening, der har "ydet en uegennyttig indsats til andres ve og vel". I år går hæderen til Ester Thomsen, Gillelejes Grand old Lady, hende der ved alt, er tilstede til alt og giver så meget tilbage, skriver Jens Bo Larsens Mindelegat i en pressemeddelelse.

Ester Thomsen er forhenværende turistchef i Gilleleje og var ansat i 24 år. Hun er også mangeårigt medlem af bestyrelsen i Jens Bo Larsens Mindelegat. Hun var ved legatets oprettelse i 1973 ansat i Gilleleje Turistbureau, hvis bestyrelse stod for legatet sammen med stifter Poul Bo Larsen. Bestyrelsesformand Birgit Wulff siger om årets modtager:

"Hun giver så meget, er så dedikeret og ved så meget. Hun er arkitekten bag bogen om legatet, der dannede grundlag for hjemmesiden og har på den måde været med til at bevare historien om Jens Bo Larsens Mindelegat. Både udadtil er Ester tilstede, men indadtil er hun også den, der holder sammen på bestyrelsen."

Det er 47. gang hædersgaven uddeles.