Stor fremgang i Ishøj Golfklub

Af Jørgen Hansen

Golf: Netop nu er Ishøj Golfklub den største idrætsforening i kommunen.

Det er en kendsgerning, efter at Golfklubben har haft stor fremgang.

– Det skyldes især den gode og meget sociale stemning, der er i højsædet i klubben, lige fra den velfungerende juniorafdeling, over de stræbsomme turneringsspillere til de gamle garvede seniorer og veteraner, siger formanden Klaus Gundertofte.

Flaget var hejst i Ishøj Golfklub torsdag den 7. juni. Anledningen var, at klubben fejrede, at næstformand Peter Bundgaard Hansen få dage forinden havde modtaget den fornemme pris "Årets idrætsleder i Ishøj kommune".

– Hæderen er fuldt fortjent, eftersom Peter blandt de mange frivillige i klubben skiller sig ud som den, der altid har en hjælpende hånd klar, når der skal løbe et arrangement af stablen, når IT-systemet driller eller når der skal modtages nye golfere. Både klubformand Klaus Gundertofte og formanden for herreklubben Kim Stadager fremhævede Peters store betydning for klubbens status som et godt tilbud til både nye og erfarne golfere. Peter Bundgaard og alle de øvrige frivillige har deres store andel i den fornemme medlemsfremgang, vi har været vidne til i de seneste år, lyder det fra Klaus Gundertofte.