Skole fokuserede på teknologien

Skole fokuserede på teknologien

Hundige: Sidste uge var sjov og travl hos Greve Privatskole. Skolen havde temauge, hvor overskriften var teknologiforståelse.

Mange var uden for deres normale zone, men der blev gået til opgaven med energi. Indholdsmæssigt stod den på både analoge og digitale elementer, og der blev bygget, designet og programmeret i mange materialer og programmer.

Jasmeen og Laura fra 4. klasse lavede for eksempel et ur til kontoret. Designet i geometri-programmet Geogebra og skåret ud i lasercutter, som et par drenge fra den til lejligheden oprettede elevpatrulje var med til at producere.

Elever lavede blandt andet et ur til kontoret. Pressefoto

Fredag blev ugen afsluttet med finalen i skolens traditionelle GP Cup, hvor alle klasser spiller frikvartersturnering igennem en måned. 9.b endte som vindere. Klassen vandt for øvrigt også sidst, turneringen blev gennemført. Dengang som 6.b. Corona stoppede løjerne i de to mellemliggende år.

Dagen sluttede af med indgåelse af sponsoraftale med Sydbank, der har givet skolen mulighed for at få nye spillerdragter til drenge- og pigeholdene i Skolepokalen. Filialdirektør Peter Brendstrup var forbi med en check, der vakte glæde. Greve Privatskole og Sydbank har et langvarigt samarbejde omkring valgfaget privatøkonomi, og det ser altså ud til at fortsætte.

Sydbank var fredag forbi Greve Privatskole for at overrække en check. Pressefoto