Langagergård roses af tilsyn

Styrelsen for Patientsikkerhed roser Langagergård. Arkivfoto
Styrelsen for Patientsikkerhed roser Langagergård. Arkivfoto

Langagergård Plejecenter lever op til lovgivningens krav i forhold til patientsikkerheden. Det viser det nyeste tilsyn. På plejecenteret giver det anledning til store smil og stolthed.

"Plejecentrets ledelse og personale fremstod imødekommende og kompetente, også i forhold til dokumentation af den sundhedsfaglige pleje og behandling og i de overvejelser, der måtte være i forbindelse med denne."

Sådan skriver Styrelsen for Patientsikkerhed i tilsynsrapporten efter deres tilsyn på Langagergård Plejecenter i september. Styrelsens tilsyn skal sikre, at det er trygt at være plejecenterbeboer, og at beboerne og pårørende kan have tillid til, at den behandling der ydes har den fornødne kvalitet.

Langagergård Plejecenter, der drives af den private virksomhed Forenede Care, har fået den bedst tænkelige vurdering et plejecenter kan modtage. I tilsynsrapporten står i øvrigt: "Styrelsen har ved vurderingen lagt vægt på, at Langagergård Plejecenter fremstod sundhedsfagligt velorganiseret og med høj grad af systematik."