Håndbold skal være en leg

Foto: Bjørn Armbjørn

Greve: Håndboldspiller Joachim Boldsen gav onsdag eleverne fra 5. klasse på Krogårdsskolen i Greve en noget anderledes idrætstime, hvor de lærte tips og tricks fra en af Danmarks bedste håndboldspillere.

Timen med den kendte håndboldspiller var en gevinst i sundhedskampagnen Aktiv Rundt i Danmark, hvor eleverne fra den lokale 5. klasse var en af de mest aktive klasser sidste år, skriver DAGBLADET Roskilde.

Joachim Boldsen var glad for at kunne give sit bidrag til at få flere aktive unge. De skete blandt andet med en række forskellige lege på banen og ikke kun hård træning.

– Det skal være sjovt at spille håndbold. Især for drenge og piger under 14 år er det vigtigt at bringe sjov og leg ind i håndboldtræningen. Jeg glæder mig til at skabe noget sjov på håndboldbanen sammen med nogle aktive drenge og piger. Det var sådan, at jeg selv kom til at gå op i håndbold, fortæller Joachim Boldsen, som sidste år udgav bogen "Boldsens Håndboldskole".

Aktiv Rundt i Danmark er en landdækkende kampagne, der i år kører for sjette år i træk i de tre uger op til skolernes efterårsferie. I 2010 deltog mere end 107.000 elever i konkurrencen.