Borgerhus indbyder til koncert

Borgerhus indbyder til koncert

Tune: Fredag, den 3. marts 2023, kl. 18:30 afholdes musikarrangement med Johan Blohm med band, som underholder med country, boogie-woogie og rock’n’roll.

Johan Blohm blev i mange år betragtet som en af Sveriges bedst bevarede hemmeligheder, men takket være et opsigtsvækkende YouTube-klip, har The Refreshments boogie rullende pianist været i stand til at vise verden, hvilken keyboardmester han er. Det pågældende filmklip viser Johan brøle gennem hans signatur solonummer "JB's Boogie" på mindre end to minutter under en pause i et forfriskningsshow. For den altid så seje Johan Blohm er det bare endnu en dag på arbejde, men forbløffende 22 millioner visninger (og optælling) beviser, at boogie-woogie-elskere over hele verden er begyndt at sprede nyheden.

Johan Blohm kan den 3. marts opleves i Tune Borgerhus. Pressefoto

Rock'n' Roll og countrymusik. Det er ingen overdrivelse at sige, at Johan Blohm ganske komfortabelt har indtaget positionen som Sveriges Jerry Lee Lewis.

Johan Blohm (piano/sang) ledsages af Tim Carlstedt (guitar) Peder Sundahl (trommer) Micke Finell (bas). Midt i det hele finder vi en stille og ydmyg pianist, der igen lader fingrene tale. Har du ikke oplevet Johan Blohm, så har du nu muligheden for at gøre det i Tune Borgerhus.

Billetter, á kr. 250,- inkl. menu og kaffe, kan købes fra torsdag den 9. februar, KUN i Tune Borgerhus, 2964 9563 mellem kl.10-11, samt torsdag mellem kl. 17-18.

Vin, øl, vand, og en lille en til kaffen kan købes til koncerten. NB: Dørene åbnes kl. 17:30.