Lokal kunster udstiller efter afbud

Det bliver Kasper Munch Julin, der er født i Glostrup og opvokset i Albertslund, der udstiller i februar i Glostrup Fritidscenter

Lokal kunster udstiller efter afbud
Foto: Kasper Munch Julin

Lørdag den 4. februar fra 14 til 16 er der igen Lun Lørdag, når der er fernisering på Glostrup Kunstforenings februar-udstilling i Glostrup Fritidscenter. Det musikalske indslag bliver leveret af The Late Bloomers.

Det var egentlig planlagt, at Frodo Mikkelsen skulle udstille i februar. Men han havde taget fejl af datoerne, og var ikke klar til at udstille. I stedet sprang Kasper Munch Julin til og leverer både malerier og skulpturer til udstillingen.

Kaspers værker er kendetegnet ved et billedunivers, hvor dialogen mellem form og farve danner ekspressive udtryk i både maleri og i tredimensionelle værker. Motiverne i hans malerier er fabulerende og tidløse; på en gang mytologiske og samtidige. I hans mere sjældent udførte skulpturer møder forskellige materialer hinanden i en undersøgelse af det organiske mod det konstruerede og funktionelle. Han lader sig inspirere af dualiteterne mellem natur og by og mennesket som både åndeligt og jordisk. Beskueren inviteres hermed ind i et univers af visuel magisk realisme.

Kasper er født i Glostrup og opvokset i Albertslund. Som voksen har han boet mange år på Vesterbro i København. Han har bornholmske aner, og i 2016 flyttede han til Bornholm for at beskæftige sig fuldtid med billedkunst og åbne sit eget galleri. Han tager turen til Glostrup for at være med til ferniseringen.