Specielt håndboldstævne

Der var masser af spillere, trænere og forældre til stort Håndbold Special Stævne i AB Hallen

Specielt håndboldstævne

Foto: AB Gladsaxe.

Over 130 personer fra syv forskellige klubber var mødt op til Håndbold Special Stævne i AB Hallen, hvor AB-formand Ulrik Rasch og borgmester Trine Græse overværede en masse spændende kampe. AB stillede med et B- og et C-hold, skriver Akademisk Boldklub i en nyhed.

– AB har kun tilmeldt ét hold i turneringen, som ligger i B-rækken, men da vi har så mange der gerne vil spille håndbold hos os, så fik vi lov til at stille med et C-hold – der spiller uden for turneringen. På den måde fik alle spillere mere spilletid og alle var glade. Og det gik såmænd også vældig godt for begge hold, udtaler AB Håndbold Special træner, Pernille Thomsen.

B-holdet startede med at vinde over KIFU, men tabte derefter til Frem Skælskør og Slangerup. Det nye C-hold var til gengæld flyvende, og spillede uafgjort mod Faxe og vandt over Nykøbing og Slangerup.

– Vi kan være helt ærgerlige over at vi ikke tæller i turneringen. Flotte kryds, indspil til streg og en målmand i topform – det var en god dag for AB's C-hold, siger Pernille Thomsen.

AB Håndbold Special er AB håndbolds tilbud til unge og voksne med særlige behov.