”Mesterskabsfest” blev holdt for første gang

Gladsaxes unge udøvere blev hyldet af byrådet på rådhuset

”Mesterskabsfest” blev holdt for første gang

Foto: Gladsaxe Kommune.

Fredag hyldede Gladsaxe Byråd de unge udøvere på under 18 år, som i 2022 har opnået særlige resultater i danske og internationale mesterskaber, og dem som har opnået en højere rating – for eksempel i skak eller ved mesterskaber for kor og orkestre.

Aftenen bød på en bid mad, en række underholdende indslag fra blandt andre verdens bedste diskopige, Rose Sandager, og Magnus Nielsen fra UNIG Musik. Der var også overrækkelse af en erindringsgave til de mange unge mennesker – en lille ”hoptimist”, der skal symbolisere håb og optimisme i udøvernes fremtidige karriere.

Rose Sandager optrådte ved mesterskabsfesten på rådhuset. Foto: Gladsaxe Kommune

62 udøvere fra 13 foreninger, foreningsledere og byrådsmedlemmer deltog i festen.

Borgmester Trine Græse roste i sin velkomsttale de mange frivillige ledere i foreningerne.

– Fælles for alle de frivillige er, at I er med til at samle mennesker omkring en fælles interesse. Det sætter vi stor pris på i Byrådet, for både de aktive og lederne er med til at gøre Gladsaxe til et godt sted at bo og leve, tilføjede borgmesteren.

Til mesterskabsfesten år blev der hyldet aktive fra Akademisk Boldklub, Bagsværd Atletik Club, Bagsværd Roklub, Bagsværd Vægtløftnings klub, Gladsaxe Bordtennis Klub, Gladsaxe Ishockey, GIF Gymnastik, Gladsaxe Kano og Kajakklub, Gladsaxe Softball Klub, Gladsaxe Svøm, Lyngby-Gladsaxe Volley, Nybro-Furå Kano- og Kajakklub og 361 Kano og Kajakklub.