Farvel til Irma: Lokale butikker skifter navn

Det står nu klart, hvad der konkret sker med de i alt 65 Irma-butikker, som enten lukker eller konverteres til andre kæder.

Irma på Søborg Hovedgade bliver i fremtiden til en Coop-butik, som er navnet på dagligvarekoncernens nye stor-kæde. Foto: Gitte Ganderup

Butiksliv: Ingen af de tre nuværende Irma-butikker i Gladsaxe Kommune lukker helt som følge af beslutningen om at sige farvel til Irma som butikskæde.

I stedet skifter butikkerne i Søborg, Bagsværd og Stengårdskvarteret nu navn til andre supermarkedskæder.

Det oplyser Coop.

Konkret bliver Irma-butikkerne på Bagsværd Hovedgade og Stengårds Alle til 365discount, mens butikken på Søborg Hovedgade skifter navn til Coop, der er navnet på dagligvarekoncernens nye stor-kæde.

Irma-butikkerne fortsætter normalt frem til omkring 1. april, hvorefter konverteringerne og lukningerne begynder, løbende frem mod årsskiftet. De første butikker i den nye Coop stor-kæde åbner efter sommerferien i år.

Af de i alt 65 Irma-butikker konverteres de ni største til den en ny Coop-kæde, 28 til 365discount og de 11 mindste til Brugsen, mens 17 lukker, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.