Volleykvinder lagde overbevisende fra land

Sejr til Gentofte Volleys kvinder i første DM-semifinale. På udebane vandt holdet 3-0 over ASV Aarhus

Volleykvinder lagde overbevisende fra land

Gentofte Volleys ligadamehold jubler. Holdet vandt den første DM-semifinale med 3-0 over ASV Aarhus. Foto: Flemming Patulski Nielsen

I den første af op til fem semifinalekampe vandt Gentofte Volley overbevisende. Holdet sluttede som nummer tre i grundspillet, mens ASV endte som nummer to. Det var dog ikke til at se i lørdagens kamp.

Gentofte kunne spille frit, mens aarhusianerne lå under for forventningspresset på hjemmebane. Igen var det muligheden for at angribe godt fra alle angrebspunkter, som banede vejen for Gentofte-holdet.

Det blev 25-19 i første sæt. Gentoftes centerspillere var på toppen. Sina Maschek afgjorde mange angreb, og Silvia Massa leverede fire rene vinderblokader.

To-hæversystemet fungerede på ny fint for Gentofte. Samtidig kunne Ijeoma Moruno Alstrup, når hun i angriberrollen var sat godt op af hæverkollegaen Ann-Katrine Håkansson, vinde talrige angreb.

Gentofte vandt andet sæt 25-22. I tredje sæt var holdet nærmest overlegne og vandt 25-17.

Det gælder nu for Gentofte-kvinderne om at holde momentum. Næste semifinalekamp spilles hjemme i volleyarenaen i Kildeskovshallen torsdag den 30. marts kl. 20.

jbl