Volleyherrer fik en god optakt til Final Four

Gentofte Volleys ligaherrer hev lørdag en 3-0 sejr hjem i ligakampen ude mod Hvidovre før Final Four i den kommende weekend

Volleyherrer fik en god optakt til Final Four

Gentofte Volleys spillere jubler. Holdet vandt i ligaen 3-0 over Hvidovre. På fredag spiller holdet semifinale i Final Four i Aarhus.

Foto: Flemming Patulski Nielsen

Hvidovre-holdet var kampen igennem opsat på at give Gentoftes favoritter kamp til stregen, da de to hold tørnede sammen lørdag. Og det blev kamp til stregen i Crowe Arena.

Gentofte startede som så ofte før med Bertram Rygaard som spilfordeler, Steen Sørensen og Villads Napier på kanterne, Rasmus Mikelsons og Oskar Pontoppidan som centerspillere, Kristoffer Bisgaard på diagonalen samt Kasper Rode som libero.

Det blev en god start med føring 10-4 til Gentofte. Hvidovre kom dog hurtigt ind i kampen og fik udlignet til 10-10. Gentofte kom foran igen og holdt føringen sættet ud, men hjemmeholdet var tæt på ved Gentofte-føring 21-20. Så leverede Oskar Pontoppidan en god serveserie, og første sæt endte 25-21.

I andet sæt var Gentofte foran stort set hele tiden. Bortset fra en enkelt Hvidovre-føring 19-18. Hvidovre fightede med mange opsamlinger af Gentoftes angreb og imponerede med et højt servepres uden en eneste servefejl i sættet. Det blev 25-20 i andet sæt.

Hvidovre startede effektivt i tredje sæt og fik føring 11-6. Gentoftes cheftræner satte Jan Vinther på banen. Hjemmeholdet holdt føringen til stillingen 17-12, men slap grebet, mens Gentofte strammede op. Det gav Gentofte føringen med 19-18.

Afslutningen på tredje sæt var meget tæt. Hvidovre fik de første to sætbolde, mens Gentoftes Steen Sørensen på Gentoftes anden matchbold leverede et servees til sætsejr 27-25.

Næste opgave for Gentofte er semifinalen ved Final Four i Ceres Arena i Aarhus fredag den 3. februar kl. 15 mod VK Vestsjælland.

Vinder Gentofte, skal holdet spille finale samme sted lørdag den 4. februar kl. 12.30.

jbl