Stars besejrede igen Herlev Eagles

5-2 endte returmatchen mellem Stars og Eagles tirsdag aften

Ole Tradsborg;Ole Tradsborg

Det tv-transmitterede opgør tirsdag aften gjorde ikke noget godt for tilskuertallet i Gentofte Skøjtehal, der notorisk ligger i omegnen af 200-300.

Alligevel spillede Stars vanligt frisk til fra start, og det udmøntede sig i en god start, hvor holdet meget tidligt kom foran 1-0 ved Joonas Riekkinen, efter blot 30 sekunders spil.

Det blev tre minutter senere 1-1, da gæsterne lynhurtigt udnyttede et powerplay, men da rollerne kort efter var byttet om, udnyttede Stars smukt powerplay, da Jesse Jyrkkio med et slagskud mellem venner og fjender gjorde det til 2-1 – og samtidig skaden god igen, for han sad i straffeboksen ved Herlevs udlignende mål.

Der var kun spillet fire minutter af kampen, og publikum i hallen og bag tv-skærme forventede nu en kamp, der kunne gå helt mål-amok.

Knap så voldsomt fortsatte den, men da Anders Fiske kort før periodeudløb gjorde det til 3-1, lignede det en tidlig afgørelse. Det ville Herlevs store profil Jordan Knackstedt dog gerne lave lidt om på, og med en reducering straks i anden periode, var kampen åben igen.

Det var den frem til langt inde i tredje og sidste periode, hvor Stars med to fine scoringer af henholdsvis Luis Blak Olsen og endnu et af Joonas Riekkinen, satte punktum for en solid indsats, som bragte holdet nye point og en aktuel placering som nr. 5 i ligaen.

Nu venter hele tre svære udekampe i træk for Stars, som skal til Aalborg 3. december, Odense 9. december og slutteligt Esbjerg 13. december.