Pas på tricktyve!

Kl. 05.12, mens beboerne lå og sov, var der indbrud i en villa på Anchersvej. Tyven kom ind ved at opbryde et vindue og løb med en bærbar pc, punge, kreditkort og pas.

En 89-årig kvinde blev ved 14-tiden udsat for et tricktyveri på Mosegårdsvej. Hun blev kontaktet af to personer kort efter, hun havde købt ind i Netto. Mens den ene tricktyv afledte hendes opmærksomhed, fik den anden stjålet hendes dankort. Pinkoden må tricktyvene have afluret i Netto, for der blev efterfølgende hævet 17.000 kr. på kortet. Den ældre kvinde har beskrevet den ene tricktyv som en kvinde på ca. 40 år, hun var ca. 170 cm høj, havde langt lyst hår. Kvinden havde optegnede øjenbryn og virkede meget sminket. Den anden tricktyv var en mand, ligeledes ca. 40 år og 170 cm høj., med kort sort hår. Han var iført hvide shorts og en lyseblå skjorte med korte ærmer.

Mistænkeligt forhold på Dyrehavevej kl. 01.45, hvor en kvindelig villaejer hørte to østeuropæiske mænd tale sammen ude foran sin dør. Der blev også ringet på, men kvinden turde ikke at åbne for dem. Da mændene var gået, så hun, at de havde smidt to cykler ude ved hendes hæk.

Hærværk mod Jægersborg Boldklub på C.L. Ibsens Vej begået mellem tirsdag kl. 18 og onsdag kl. 09.30. Ukendte gerningsmænd havde trådt nogle betonplader på tagpap-taget i stykker og vrikket to ventilationsrør løse.

Butikstyveri i Lidl på Vangedevej, hvor det i første omgang lykkedes personalet at tilbageholde den kvindelige tyv. Hun fik dog revet sig løs og slap væk, inden politiet nåede frem. Politiet fik til gengæld fat i en 33-årig mand fra Jyderup, der var sammen med kvinden, men det er ikke oplyst, om han havde nogen rolle i butikstyveriet.

En sølvfarvet Mercedes-Benz, der holdt parkeret på Vangedevej, fik knust en siderude i tidsrummet onsdag kl. 17 til torsdag kl. 12.30, og fra bilen forsvandt et sæt faste prøveskilte.

Hoveddøren til en villa på Strandvejen i Klampenborg blev forsøgt opbrudt mellem kl. 06 og kl. 12. Det viste sig dog, at døren var ulåst. På 1. salen sad en datter på sit værelse. Da hun hørte en lyd, vendte hun sig om og så en mand stå i døren til værelset. Han råbte på et udenlandsk sprog, inden han løb ud ad huset, og pigen kunne høre, at der var en anden person, som løb med. Der blev muligvis ikke stjålet noget.

Tricktyveri på Ryvangens Allé kl. 09.24. En 83-årig kvinde fra Hellerup blev omringet af tre mænd, da hun steg på toget ved Hellerup station. De forsøgte at spærre vejen for hende og fulgte hende ind i toget, men hoppede hurtigt af igen. Kvinden opdagede herefter, at hendes pung indeholdende diverse kort var væk. Der er intet signalement af mændene. Til gengæld findes der overvågningsbilleder fra hændelsen, som politiet nu kigger igennem.

Kl. 22.51 gik alarmen i en villa på Skovsgårdsvej, hvor tyven opbrød en terrassedør, men det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

Alarmen gik også på Henningsens Allé fredag nat kl. 00.50. Her blev et vindue til en kælderdør knust. Men alarmen skræmte gerningsmanden væk, inden vedkommende nåede at stjæle noget.

Kl. 13.25 blev en 75-årig kvinde udsat for tricktyveri på Gentoftegade. Hun kom hjem fra indkøb, da en kvinde og en mand kontaktede hende, som på italiensk spurgte om vej til hospitalet. Den 75-årige var på dette tidspunkt på vej nedad nogle trapper til sin have, og de to personer insisterede på at hjælpe hende og forlod stedet kort efter. Efterfølgende opdagede hun, at hendes kreditkort manglede, og der var hævet 20.000 kroner fra kontoen. Manden og kvinden beskrives begge som sydeuropæisk af udseende. Kvinden så ud til at være omkring 45 år gammel, 170 centimeter høj. Hun var spinkel af bygning og havde mørklakerede negle med hvide prikker på. Manden var almindelig af bygning, mellem 45 og 50 år gammel, 175 centimeter høj og bar en vindjakke i grå nuancer.

Kl. 22.25 gik alarmen i en villa på Sponnecksvej. Gerningsmanden opbrød en terrassedør og stjal to brune Arne Jacobsen Ægget-stole.

I tidsrummet mellem kl. 01.45 og 01.50 blev en villa på Adolphsvej udsat for indbrud. Et vindue til en havestue blev brudt op, og et vindue ind til spisestuen blev knust. Det er dog endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

Fire schweiziske turister fik søndag eftermiddag stjålet diverse id-kort fra deres Volvo V70, der stod parkeret ved Charlottenlund Fort camping. Tyven havde fået adgang til bagsædet ved at knuse sideruderne på bilen. Indbruddet skete i tidsrummet fra kl. 15.35 til 15.55.