HOUSE byder velkommen hjem

Det nyåbnede møbelhus HOUSE i Hellerup ønsker at inspirere og rykke ved vores møbeldrømme

Foto: Annette Houman

bolig Et personligt møbelhus, hvor man føler sig velkommen. Som i et privat hjem.

"Vi kalder vores møbelhus for HOUSE, fordi vi ønsker at skabe et miljø, hvor man får fornemmelsen af at være i et privat hjem", fortæller Cecilia Tung, indkøber og rådgiver i det nyåbnede HOUSE på Strandvejen 60 i Hellerup.

I stedet for at vise en række sofaer ét sted i den store butik og spiseborde et andet sted, har man valgt at indrette syv forskellige miljøer til forskellige typer af boliger, rum og behov.

"Vi sammensætter miljøerne, så de skaber en helhed. Sofa, borde, skabe, lamper og kunst på væggene skaber en stil og stemning – fra den simple til den lyse, skandinaviske stil", forklarer Cecilia Tung.

Tanken er, at man skal lade sig inspirere. Måske er man på udkig efter en ny sofa, men med vejledning og rådgivning er det måske ikke sofaen derhjemme, der skal skiftes ud, for at stuen får det udtryk, man ønsker.

"Et dominerende møbel som sofaen spiller selvfølgelig en stor rolle for stemning og stil, men det kunne jo være, at den rette belysning, et nyt tæppe eller den helt rigtige skænk kan skabe det look, man er ude efter. Derfor tager vi også hjem til kunderne for at se på, hvad der allerede er i hjemmet, for at kunne give den bedste rådgivning. Vi tager altid udgangspunkt i de mennesker, der bor i hjemmet".

Stuemiljøer er der flest af i HOUSE, og her finder man sofaer i flere prisklasser og designs.

"Vi fører fire eksklusive italienske mærker. Minotti og Maxalto har forrygende flotte møbler, især sofaer, og fra Extendo og Porro har vi spiseborde, sofaborde og reoler. Men vi har et enormt stort forhandlernetværk, så vi kan skaffe det, vores kunder ønsker. Dertil kommer en lang række brands inden for belysning og tilbehør, og på væggene hænger for eksempel eksklusiv fotokunst fra MOLAART i Hellerup", siger Cecilia Tung, som i denne uge atter rejser ud for at blive inspireret, nemlig på møbelmessen i Milano.

"Vi inspireres løbende af internationale tendenser og bringer disse i spil i vores arbejde med at hjælpe og rådgive mange forskellige mennesker. At indrette sit hjem og købe møbler er en proces, som ofte sætter skub i tanker og drømme. Meget ofte formår vi at rykke ved drømmene og inspirere kunderne til at prøve noget mere eller helt andet, end de lige havde forestillet sig", smiler Cecilia Tung.

HOUSE er ejet af svenske Peer Ericson, der også ejer IDW Scandinavia, som har specialiseret sig i butiksinventar og indretning af butikker i hele verden.

Det er tanken på længere sigt at åbne flere HOUSE-butikker i både Danmark og Sverige.

Se mere på www.house-cph.dk