Her kan du få gode råd som ny aktieejer

Gentofteborger og tidligere børsmæglerdirektør Ulrik Dall deler i en ny bog ud af råd om, hvad man som privat investor kan gøre for at styre uden om aktienedture

Her kan du få gode råd som ny aktieejer

Ulrik Dall har med 50 års investerings-erfaring skrevet en bog for dem, der er nye på aktiemarkedet. Pressefoto

Titlen på den nye bog ’Hjælp, mine aktier falder’ er nok kendetegnende for, hvordan mange private aktieinvestorer har det i disse tider, hvor markedet brat har ændret sig.

Bag bogen, der udkommer 6. februar, står Gentofteborger og tidligere fondschef og børsmæglerdirektør Ulrik Dall.

Han har skrevet bogen til personer, der er begyndt at investere i aktier, eller som måske overvejer at gøre det.

Ulrik Dall har i hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med aktieinvesteringer og har igennem mere end 50 år været privat aktieinvestor. Og så har han rådgivet Verdensbanken, Europa Kommissionen og EBRD om bank- og børsforhold i Ukraine, Rusland, Kasakhstan, Tyrkiet, Slovakiet, Vietnam og andre lande.

Ulrik Dall har med 50 års investerings-erfaring skrevet en bog for dem, der er nye på aktiemarkedet. Pressefoto

Ikke som at gætte ugens lottotal

”Strategien for den private investor er at sammensætte sin aktiebeholdning, så den er robust nok til at afbøde de voldsomme kursnedgange på aktiemarkedet,“ forklarer Ulrik Dall i en pressemeddelelse fra forlaget.

“Man skal forstå, hvad man investerer i, sætte sig ind i virksomhederne og tænke langsigtet, og så skal man ikke forfalde til at tro, at investering er det samme som at gætte på ugens lottotal,” lyder rådene fra forfatteren. jesl

Den nye bog udkommer 6. februar på forlaget Content Publishing. Pressefoto