Gentofte Volleys kvinder klar til DM-semifinalerne

Med en overbevisende 3-0 sejr ude mod Ikast i den anden DM-kvartfinalekamp er holdet klar til semifinalerunden

Gentofte Volleys kvinder klar til DM-semifinalerne

Efter at have gjort kort proces mod Ikast i DM-kvartfinalen, venter der nu en svær opgave i semifinalen for Gentofte Volleys kvinder: ASV. Holdet tabte begge sine kampe mod aarhusianerne i grundspillet.

Foto: Flemming Patulski Nielsen

Gentofte Volleys damehold havde vundet den første kamp hjemme i volleyarenaen i Kildeskovshallen med 3-0. Onsdag aften slukkede holdet, i noget der lignede en midnatsforestilling, lyset for Ikasts unge hold.

Gentofte startede på udebane i samme opstilling som i hjemmekampen. Det var en god disposition fra cheftræner Martin Olesen, idet holdet hurtigt kom foran 10-4 og 19-11. Ikast fightede, men var kommet for langt bagud. Gentofte vandt første sæt 25-21.

I andet og tredje sæt var kvinderne overlegne, og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, at semifinalepladsen ikke overraskende ville tilfalde Gentoftes alsidige hold. Det blev 25-16 i begge sæt.

Igen vandt Gentofte flere fine angreb over midten, og på kanten havde Kathrine Stein Brinck på 25 angreb en imponerende effektivitet på 56 procent.

I semifinalerunden bedst af fem kampe skal Gentofte møde ASV, der besejrede DHV to gange med 3-0.

Her har Aarhus hjemmebanefordel som bedst placeret i grundspillet. Gentofte tabte begge kampe i grundspillet mod Aarhus, så der er lagt op til en hård, men forventelig spændende semifinale.

jbl