Gentofte Volley i herligt spillehumør

ASV Aarhus kom aldrig ind i kampen, som gav en klar 3-0 sejr til Gentoftes ubesejrede mandskab i en coronatom volleyarena

Gentofte Volley i herligt spillehumør
Foto: Flemming Patulski Nielsen
Gentofte Volleys modtagning var i top i ligakampen mod ASV Aarhus. Den var grundlaget for mange flotte angreb i 3-1 sejren.
Gentofte Volleys modtagning var i top i ligakampen mod ASV Aarhus. Den var grundlaget for mange flotte angreb i 3-1 sejren. Intofoto

Aarhusianerne blev taget på sengen fra kampens start, da ASV Aarhus gæstede Kildeskovshallen, hvor de mødte Gentofte Volley.

Det var uhyre nemt for Gentofte-holdet at dominere sættet fuldstændigt. Niklas Riis fra ASV gjorde ellers, hvad han kunne for, at hans hold kunne følge med, og det lykkedes faktisk ASV i sættets afslutning at få en hel del point. Men 19 point er ikke nok til sætsejr.

Gentofte startede med Sebastian Mikelsons som spilfordeler, Nikolai Houmann på diagonalen, Mads Møllgaard og Anders Hartmann på kanterne, centrene Rasmus Mikelsons og Nikolas Dybkilde samt libero Kasper Rode. Der blev dog spilletid til alle på holdkortet i kampen.

Gentofte fik en drømmestart i andet sæt, hvor alt lykkedes, mens intet fungerede for ASV. Med føring 11-1 var sættet reelt afgjort. Slutcifrene blev 25-8.

I starten af tredje sæt kom jyderne foran for første gang i kampen. Føringen 2-0 holdt dog ikke længe. Gentofte-holdet rullede sig ud med en herlig opvisning i effektiv angrebsvolleyball.

Nytilkomne Tomás Goldsmith var kommet på banen i andet sæt og tilførte det ellers spilleglade og sprudlende Gentofte-mandskab endnu mere dynamik. Den 30-årige lidt stilfærdige amerikaner er ren dynamit på banen med en sjældent set eksplosivitet.

Udtaget til prøve

Antidoping Danmark havde fundet vej til volleyarenaen. De udtog for en gangs skyld ikke nogle af Gentoftes yngre, fysisk stærke spillere af klubbens egen avl. Valget faldt på Nikolai Houmann og – ikke uventet – Tomás Goldsmith.

Tredje sæt endte 25-18 og dermed var Gentofte-mandskabet tilbage med en sædvanlig 3-0 sejr efter det overraskende sættab ude mod Aalborg tidligt på måneden. jbl