Svær premierekamp

Fodbold: Farum fik ørerne i maskinen i Glostrup.

Svær premierekamp: Farum fik ørene i maskinen
Foto: Rudi Dalsgaard

Farum havde en tredobbelt chance for at komme foran, men Glostrup sad på resten af kampen og vandt fortjent i sæsonpremieren.

– Glostrup et stærkt hold, og har været det et par år nu. De har også spillet kvalifikation til oprykning, siger Farums træner Dzevdet Sainoski.

Han kunne se sit hold have tre afslutninger indenfor et par sekunder, men hvor Glostrups spillere fik blokeret hver gang.

– Der kunne det være blevet en anderledes kamp, siger Dzevdet Sainoski, der dog godt ved, at Glostrups oprykningsaspiranter var for stærke for hans hold.

– De har nogle dynamiske spillere på toppen, og så har de nogle dygtige forsvarsspillere, der har styrke og hurtighed. Det er et tophold i Sjællandsserien, siger Dzevdet Sainoski.

Sjællandserien, pulje 1

Glostrup-Farum 5-1 (2-0)

Mål: 1-0: Danny Henriksen (12), 2-0: Emilio Rodriguez (45), 2-2: Mikkel Ørting (51), 3-1: Lukas Henri Linnemann (54), 4-1: Emilio Rodriguez (67), 5-1: Jonas Horup Damkjær (83)

Advarsel: Magnus Hassing (69), Farum BK, Martin Schøtt Kristensen (90), Farum BK

Han var ikke bare ærgerlig over at have tabt kampen, men lige så meget over måden det skete på.

– De var meget mere klare, end vi var. Det er lidt skuffende. Vi spillede en træningskamp mod Allerød, hvor det skulle være det samme som mod Glostrup, og der var vi klar.

– Vi rammer ikke dagen, og vi lukker ikke de huller, som vi har talt om hele ugen, at vi skulle mod Glostrup, siger Dzevdet Sainoski.

Hans hold blev især ramt af Glostrups spil på kanterne, hvor de kunne lave korte afleveringer på skrå tilbage i feltet til en mand, der sendte bolden i nettet.

Sådan blev de sidste fire mål i kampen lavet.

– De spiller den mellem to forsvarsspillere, og vi var ikke klar til at afværge den, siger Dzevdet Sainoski.

Glostrup var foran 2-0 ved pausen, og kort efter pausen var Farum ved at skabe spænding i kampen. Mikkel Ørting fik reduceret, og Farum havde på det tidspunkt momentum.

Men bare tre minutter senere scorede Glostrup til 3-1, og det kom Farum sig aldrig over.

– Selvfølgelig er vi skuffede, for vi havde håbet på, at vi kunne lukke det hold ned, siger Dzevdet Sainoski.

Farums mål som oprykkere er at blive i rækken, og lige nu ligger de på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Den kamp fortsætter de på lørdag, hvor holdet tager imod naboerne fra Birkerød, der ligger lige over Farum i tabellen.