Spøgelsesslot i tre etager i Uhyggelige Værløse

Foto: Mikkel Kjølby
Værløse Bymidte har lånt Nordeas tidligere lokaler og indretter et spøgelsesslot i tre etager. Det kan besøges ugen op til Halloween.
Værløse Bymidte har lånt Nordeas tidligere lokaler og indretter et spøgelsesslot i tre etager. Det kan besøges ugen op til Halloween.

Hyggelige Værløse bliver til Uhyggelige Værløse frem til Halloween.

– Vi har lånt Nordeas tidligere lokaler og laver spøgelsesslot i tre etager. Det bliver monster uhyggeligt og vi håber, at alle områdets børn vil komme forbi, siger centerchef Vibeke Nørly, som virkelig har sat alle kræfter ind på at skabe (u)hygge).

Spøgelsesslottet kan besøges i ugen op til Halloween den 31. oktober, men allerede i efterårsferien går det løs med Halloween-aktiviteter, som kan benyttes ved, at man køber en efterårsferiebillet, der giver adgang til masser af aktiviteter, konkurrencer, m.m. hele ugen.

Billetterne kan købes hos Værløse Bio & Café (eller købes pr. MobilePay 23112 og afhentes i Værløse Bio). De koster 100 kr. pr. barn – 150 kr. inkl. 6 frokostbilletter – gratis for børn under 3 år, da de vil have svært ved at deltage i aktiviteterne, men kan have glæde af gratis is, m.m.

– Foruden alle gaverne til en værdi af over 450 kr. har vi på alle hverdage masser af aktiviteter for børnene, der er kreative workshops, hvor de f.eks. kan være med til at bygge et stort spøgelsesslot, som kan kan besøges i ugen op til Halloween. Vi serverer hver dag lækre børnefavoritter forklædt som edderkoppe-pizza, monsterburger, uglegylp, og mange andre lækkerier, hvor de selv kan være med til at designe deres frokost – tilberedt med omhu af vores dygtige og kreative spisesteder, slagter og fiskemand, fortæller Vibeke Nørly.

Aktiviteterne i efterårsferien har fokus på Halloween. Der skal bygges et kæmpestort spøgelsesslot, males monstre, bygge skræmmekasser, laves spøgelser, hekse, trolde, monstre, mumier og flagermuse. Og der serveres uhyggelig frokost.

Mandag den 14. oktober kl. 10-16: Byg et spøgelsesslot. Frokost – Pynt selv din egen Edderkoppe pizza

Tirsdag den 15. oktober kl. 10-16: Mal et monster. Frokost – Byg selv din egen Monster burger

Onsdag den 16. oktober kl. 10-16: Lav en skræmmekasse. Frokost – Fiskemandens spøgerier

Torsdag den 17. oktober kl. 10-16: Lav et spøgelse, en heks eller en trold. Frokost – Uglegylp (spaghetti Bolognaise)

Fredag den 18. oktober kl. 10-16: Lav et monster eller en anden spøjs figur. Frokost – Kanibalens yndlings (kyllinge)lår

Fredag den 18. oktober kl. 13-17: Kom til sminke workshop. Der er tilmelding – først til mølle – til denne aktivitet. Tilmelding nødvendig ved køb af Efterårsferiebilletten!

Lørdag den 19. oktober kl. 10-13: Lav en mumie eller en flagermus. Frokost – Mumiepølser.