Mindeord: Hans hjerte brændte for idrætsforeningen

Frede Kaad. Privatfoto
Frede Kaad. Privatfoto

Bestyrelsen i Kirke Værløses Idrætsforening

Det er med stor sorg, at vi i Kirke Værløses Idrætsforening (KVIF) har modtaget besked om at Frede Kaad den 15. juli er sovet stille ind. Alle som har spillet i eller været i kontakt med Kirke Værløses Idrætsforening siden klubbens oprettelse i 1950, er ikke i tvivl om hvem Frede Kaad er.

Frede Kaad kom fra Tørsbøl i Sønderjylland og skulle aftjene sin værnepligt på Flyvestationen Værløse. Efter aftjent værnepligt fik Frede arbejde på Flyvestationens monteringsdepot. Frede bosatte sig i byen, giftede sig med Trold – og siden har han været et kendt menneske i Kirke Værløse.

Uden at overdrive var Fredes Kaads største fritids interesse KVIF. Frede var i klubben hver dag, for at sikre sig, at klubben kunne fungere optimalt til gavn for alle medlemmer unge som ældre. Hvis man var i tvivl eller manglede noget tøj, bolde osv., var svaret altid: "I skal kontakt Frede".

Frede havde et stort hjerte hos alle i klubben. Han var en ildsjæl, venlig og omgængelig og hans hjerte brændte for klubben. Frede var et ordensmenneske, og når han løftede stemmen over for klubbens medlemmer, som kunne være nødvendigt engang i mellem, var det med et Tørsbøl glimt i øjet og så var den ikke længere… Den indsats som Frede udførte i klubbens køkken, med alt hvad det indebærer, var kæmpe stor gennem alle årene. Frede Kaad var udover ovennævnte også æresmedlem i KVIF.

Kære Frede I KVIF er du desværre ikke mere, Men du er i vores tanker. Og vi ved dit hjerte for KVIF stadig banker. Æret være dit minde.